La Condition Humaine

La Condition Humaine

10 jul 2020 tot 16 aug 2020
circa...dit Janssteeg 5a, Arnhem

De kunstenaars Lee Eun Young, Eibert Jonker, Cho Yun Jei en Carel Lanters nodigen publiek uit om mee te doen aan hun projecten. De Projecten zijn reflecties van ontmoetingen in de publieke ruimte. Dit proces loopt door tijdens de tentoonstelling.

Eibert laat bezoekers zintuiglijke zelfportretten maken door dialogen aan te gaan. Eun Young gebruikt kranten, in de vorm van kledingstukken. Yun Chei en Carel vangen ontmoetingen d.m.v. pinhole fotografie, waarbij de belichtingstijd het achterliggende karakter van de voorbijgangers registreert.

In de week van 3 augustus begint er een experiment waarbij de bewegingen van studenten Dans van ArtEZ worden vastgelegd m.b.v. pin-hole fotografie. De resultaten zijn vanaf 7 augustus te zien. Ook delen uit de 1e fase zijn te zien.  
 
Open: vr t/m zo 12.00 tot 17.00 uur

Kunstenaarsgesprek: 2 augustus 15.00 uur. Jan van IJzendoorn gaat in gesprek met Carel Lanters, Lee Eun Young en Eibert Jonker over hun deelname in de tentoonstelling La Condition Humaine. De toegang tot het gesprek is gratis. Wij verzoeken u dringend goed te letten op voldoende afstand en bij een teveel aan bezoekers buiten te wachten of een andere keer terug te komen.

De tentoonstellingen en de overige activiteiten van CIRCA…DIT zijn mogelijk dankzij een subsidie van de Gemeente Arnhem .
 

 

 
 
De Uitspraak | Paul Heusinkveld

De Uitspraak | Paul Heusinkveld

29 apr tot 15 jul
De Vitrine | Paleis van Justitie - Walburgstraat 2-4, Arnhem
Weerstation II

Weerstation II

30 apr tot 30 jun
Het Blauwe Veld
Vertel me alles

Vertel me alles

30 apr tot 31 aug
via site Museum Arnhem -
Wandering Songs

Wandering Songs

20 mei tot 2 jul
Plaatsmaken
Sierkunstraad

Sierkunstraad

4 jun tot 30 jun
Zijlstra Galerij / vGtO
Geen daden maar woorden

Geen daden maar woorden

12 jun tot 18 jul
Omstand
Symbiosis Series #1

Symbiosis Series #1

19 jun tot 18 jul
POST

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen