Dudok Arnhem

Dudok is dé huiskamer van Arnhem, een ontmoetingsplek voor velen waaronder stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, juristen en creatieven, theaterbezoekers en politici. Dudok Arnhem zit in een monumentaal bankgebouw en die grandeur straalt er op af.

Je kunt van 's ochtends vroeg tot laat in de nacht in Dudok Arnhem terecht voor ontbijt, de lekkerste koffie van de stad met de beroemde appeltaart, een borrel, lunch, een goed glas bier of uitgebreid diner. De hele dag  geniet een gevarieerd gezel­schap hier naast het eten en drinken ook van exposities, concerten en andere culturele reuring. Je kunt daarnaast prima werken in Dudok Arnhem (of online verpozen), er is gratis wifi en een uitgebreide leestafel. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot, zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich een sfeervolle stadstuin.

Dudok Arnhem beschikt over een ruime zaal, de Van Ranzowzaal, een besloten ruimte die zeer geschikt is voor recepties, diners, vergaderingen, lezingen en debatten. Dudok is dé culturele hangplek van Arnhem, waar dat hangen tot kunst verheven wordt. Je bent van harte welkom!

Wil je blijven slapen in Arnhem? Dat kan in de sfeervolle Dudok Studio’s, gelegen op steenworp afstand van Dudok. Kijk voor meer info op:  www.dudokstudios.nl
51.9796486,5.9104042
Dudok Arnhem
Koningstraat 40
6811 DH, Arnhem
t 026 35 11 872
e arnhem@dudok.nl
w www.dudok.nl/vestigingen

Actueel

What the eyes don't see

26 jun tot 27 sep
Dudok

Loading...

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen