summerschool OAZE op landgoed De Hes

summerschool OAZE op landgoed De Hes
Scarabee en kunstdocenten bieden bijzonder cursusprogramma.
Wie al dan niet gedwongen door de coronacrisis de vakantie dit jaar thuis doorbrengt, kan tijdens de summerschool van OAZE zijn of haar horizon toch verbreden. Op landgoed De Hes op het voormalige Kema-terrein op de grens van Oosterbeek en Arnhem, wordt in de periode 25 juli tot 8 augustus een aantal bijzondere cursussen gegeven. Bij mooi weer buiten, bij slechter weer in de projectruimte van Stichting Scarabee, H29. 
 
De volgende cursussen worden gegeven 
  • De driedaagse workshop Teken en schilderen door Ingrid van Aert (Hardop Kijken) en Margreet Heinen. De cursusleiders nemen je mee de natuur in en leren je anders kijken naar het  inspirerende landschap tussen de stuwwal en de uiterwaarden.
  •  De twee en half daagse workshop Theater wordt gegeven door Sabine van Boven en Sabine van der Veen: zij bieden een ontdekkingstocht waarbij het plezier van improviseren naar korte scènes leidt. Verschillende speelse werkvormen en de anderhalve meter afstand, vormen de basis om tot een verrassend samenspel te komen. 
  • De driedaagse workshop Kom op Verhaal eert je om je hoofd leeg te schrijven door inspirerende opdrachten. Je wordt aangezet tot het schrijven van je levensverhaal of om in de huis van een ander te kruipen. Tussendoor is er ruimte voor feedback en gesprekken over taal en tekst.
  • In de driedaagse cursus elektrische  gitaarbouw leert Cyril Whistler je om je eigen gitaar te bouwen. Hierbij kan je kiezen uit drie verschillende modellen. Daarnaast geeft hij korte workshops  ‘Emmer trommelen’ (6 tot 16 jaar, 1,5 uur) en een eendaagse workshop ‘Schatgraven’ waarin je geheime codes leert ontcijferen.
 
De inschrijving voor alle cursussen sluit op 13 juli. Voor kosten, cursusdata, inschrijven en meer informatie: www.scarabee-art.nl  
Tip: Kom je van verder weg? In Oosterbeek en omgeving zijn aantrekkelijke campings, B&B’s en hotels! Zie hiervoor www.visitarnhem.com/veluwezoom.

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen