Weekkalender Kunst uit je hart

Weekkalender Kunst uit je hart
Na vier tentoonstellingen in huiskamers van het Arnhemse Spijkerkwartier en de tentoonstelling Van Spijker tot spijker in 2017 in Museum Arnhem is het zo ver: De 'Kunst uit je Hart | Weekkalender 2019' van Kunst op de Koffie is te koop.

De kalender is een verzameling van persoonlijke universele verhalen, die gaan over de bijzondere betekenis van een kunstwerk voor een eigenaar. Arnhem zit tjokvol kunstliefhebbers en we hebben echt een prachtige kalender kunnen samenstellen. Met o.a. dierbare kunstwerken van Hans de Vroome wethouder cultuur, Marjolein de Groen Collectie de Groen, Anke Pollmann Pollmann serviezen, Eric van der Donk acteur, Jibbe Willems toneelschrijver, Manon Pasmans AkzoNobel Art Foundation en nog 47 andere Arnhemmers. 

De Kunst uit je Hart | Kalender 2019 bestaat uit 52 + 1 dubbelzijdige bladen full colour gedrukt op biotoppapier. De kalender meet 32 x 22 cm, weegt bijna een kilo en is een cm dik. Hij is te koop in de Arnhemse boekhandels Het Colofon en Hijmans Ongerijmd voor €19,95. 

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen