zondag 5 mei 2024

Boek presentatie en feestelijk afscheid

Boek presentatie en feestelijk afscheid
Zeven jaren DE.GROEN aan de Weverstraat. Een caleidoscopische achtbaan vol verhalen en plaatjes. Over het hoe en waarom, over bezit, beheer en verantwoordelijkheid. Maar ook over het boortje van Ricardo, het paneeltje van Goudzwaard en een echte kunstbeschouwing over de schilderijen van Marloes Roeper en Gerda Ten Thije en nog heel veel meer. Dat alles onder de titel JE KUNT VERTELLEN WAT JE WILT, IEDEREEN ZIET TOCH IETS ANDERS.

Een goed moment, want de Groen neemt afscheid van het pand aan de Weverstraat. Na zeven jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging op een nieuwe plek. Nog even goed terugkijken, voor ze in een nieuw avontuur stappen. Het is een boek met plaatjes én woorden waarin ze niet alleen vertellen over onze liefde voor kunst. Het gaat ook over de kunstenaars zelf, over de bezoekers en over de gesprekken die wij met hen voeren.

Hans Gremmen is de ontwerper die de ideeën en gedachten (die alle kanten op springen) samen met de Groen in kaart heeft gebracht en heeft omgetoverd in een prachtig boek. De boekpresentatie vindt plaats op 5 mei om 16:00 uur in de Weverstraat 40. Lees meer.

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen