Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/beeldendekunstarnhem.nl/httpdocs/_back_end/_cms_inc/_upload/image-resizer.class.php on line 50 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/vhosts/beeldendekunstarnhem.nl/httpdocs/_inc/_content_readers/_content-reader.inc.php on line 582 oproep inspiratietraject | Nieuws | Beeldende Kunst Arnhem - Actuele tentoonstellingen

oproep inspiratietraject

In oktober start er een inspiratietraject voor beeldendkunstenaars.Traject Blikopener is er voor wie zich een seizoen lang wil onderdompelen in zijn/haar eigen maakproces en de inhoud van je beeldende werk. Voor wie opbouwende kritiek en integere feedback zoekt en inspiratie. Want waarom maak je de dingen die je maakt? Welke uitdaging ga je aan of probeer je te vermijden? En wat heb je er voor nodig om een stap verder te komen in je ontwikkeling?
In een periode van 7 maanden wordt je steeds een stapje verder begeleid in je eigen zoektocht.  We graven steeds iets dieper, zoeken ietsje langer en onderzoeken nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen.

Start in Nijmegen 5 oktober.
Meer info:
www.trajectblikopener.nl
www.kunstcoaching-nijmegen.nl

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen