Oproep mentorschapprogramma

Oproep mentorschapprogramma
Schakel025 biedt dit najaar een mentorschapsprogramma.

Binnen de kunsten is opbouwen van een netwerk erg belangrijk. Corona zorgde ervoor dat de natuurlijke netwerkmomenten zoals openingen, premières, tentoonstellingen en beurzen werden geannuleerd. Voor jonge makers problematisch, want als je nog maar een klein beginnend netwerk hebt, hoe bouw je dat dan organisch uit?

Tijdens dit programma word je gekoppeld aan een mentor. De mentor heeft een florerende beroepspraktijk en een groot netwerk, en kan je helpen een stap te zetten in je ontwikkeling. Voor deze eerste editie (pilot) van het mentorschapsprogramma hebben we een totaal van tien mentoren benaderd in de disciplines Muziek, Theater&Dans, Beeldende Kunst en Vormgeving.
Deze mentoren zijn erg divers maar hebben één ding gemeen: ze hebben zich (inter)nationaal op de kaart gezet en weten hoe je je makerspraktijk uitbouwt. Voor Beeldende Kunst zijn de mentoren: We like Art, Alphons ter Avest en Simone Kol.
  • Dit mentorschapsprogramma is bedacht voor jonge makers uit Arnhem en Nijmegen met een professionele beroepspraktijk van maximaal 4 jaar die op zoek zijn naar een verbreding in hun netwerk, of met vragen zitten die in hun huidige netwerk onbeantwoord blijven.
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 8 november. Lees meer over het aanmelden, procedure en criteria en meld je op tijd aan! https://schakel025.in/mentorschapsprogramma/

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen