Hart Onder de Riem Actie

Hart Onder de Riem Actie
De zorgmedewerkers van Rijnstate staan altijd voor hun patiënten klaar; ook in de afgelopen twee turbulente coronajaren konden wij dag en nacht op hen rekenen. Daarvoor wil Arnhemse oud-zorgmedewerkster Bianca Berkhout ze bedanken met een uniek schilderij van kunstenaar en Arnhemse icoon Klaas Gubbels. Ben jij deze zorghelden ook zo dankbaar voor hun tomeloze inzet? Help dan mee met een donatie en maak samen met haar dit bijzondere cadeau voor onze zorghelden mogelijk!

Dankbaar voor de onvermoeibare inzet
Bianca Berkhout: “Tijdens de coronapandemie en een ziekenhuisopname in die periode heb ik met enorme bewondering gekeken naar de onvermoeibare inzet van de zorgmedewerkers van Rijnstate. Hoe moeilijk de omstandigheden ook waren, of hoe pittig en lang de diensten; zij bleven met hart en ziel zorgen voor hun patiënten. Ik heb me vaak afgevraagd waar we de afgelopen periode zouden zijn geweest zonder deze zorghelden…
De enorme dankbaarheid die ik voel, wil ik graag omzetten naar iets tastbaars; een cadeau waar alle zorgmedewerkers blij van worden en energie uit kunnen halen. En zo is het idee ontstaan voor een mooi kunstwerk aan de wand in het personeelsrestaurant in Rijnstate.”

Klaas Gubbels
Dat dit kunstwerk geschilderd moest worden door Arnhemse icoon Klaas Gubbels was al snel duidelijk, aldus Bianca Berkhout. “Ik ben dan ook enorm vereerd dat de heer Gubbels exclusief voor deze ‘hart onder de riem actie’ een kunstwerk wil maken. Het schilderij komt te hangen in het personeelsrestaurant, zodat al het zorgpersoneel tijdens de lunch kan genieten van een bijzonder kunstwerk, dat speciaal voor hen gemaakt is.”

Help mee en doneer
Ben jij de zorgmedewerkers ook zo dankbaar voor hun ongekende inzet? Doneer dan een bijdrage naar keuze en maak samen met Bianca Berkhout en Klaas Gubbels dit bijzondere cadeau voor onze zorghelden mogelijk!

Doneren kan via Rijnstate Vriendenfonds.
Alvast bedankt!

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen