Pulse 26

Pulse 26

5 mei tot 27 mei
Studio Omstand Oldenbarneveldtstraat 92A, Arnhem

Turbinekamers, Expand, Romy Muijrers, Keiko Sato, Maarten Janssen en Sonia Rijnhout (afb.), samenstelling Aafke Bennema en Marcel Kronenburg. Het principe van Expand is gebaseerd op uitbreiding, vermenigvuldiging en grenzenloosheid en biedt de kunstenaars de vrijheid én de ruimte om hier vorm aan te geven. 

Paviljoen, Relief van Guido van Amelsfoort, curator Mireille Tap.Tijdens zijn avonturen op en rond het spoor ontstaan indrukken, die Guido van Amelsfoort in zijn atelier verwerkt tot sculpturen. Deze beelden vormen de aanleiding voor nieuwe schetsen, andere tekeningen, graffiti, nieuwe sculpturen en foto’s. Deze ‘vrijgelaten beelden' zijn gemaakt om het ‘smilerisme' te verspreiden, aldus Guido.

Accuruimte, Naamloos van Marius Lut, samenstelling Lieven Hendriks. De schilderijen van Marius Lut zijn herkenbaar; zwart, wit en schijnbaar abstract. Ze spelen met de grenzen en de definitie van het canvas en de schilderkunst in het algemeen.

Trafohuisje nr. 1, video-loop Chambre d’Hote van Aukje Dekker. Voor de video Chambre d’Hote (14 min.) benaderde Aukje Dekker zomaar mensen op straat en nodigde deze uit voor een kort verblijf in een hotelkamer. Ze gaf de mensen één uur de tijd om in de kamer te doen wat ze maar wilden...

Rosalie van Oorschot werkt op uitnodiging van curator Heidi Linck in de GEHEIME BUNKER. De werkperiode duurt nog t/m 31 mei en is te volgen op https://nl.pinterest.com/geheimebunker/rosalie-van-oorschot/ Meer informatie over Rosalie via www.rosalievanoorschot.com

Opening: 5 mei om 16.00 uur. www.omstand.nl 
ZypBruis | Jan Broekstra

ZypBruis | Jan Broekstra

20 apr tot 31 okt
Huis Zypendaal - Zijpendaalseweg 44, 6814 CL Arnhem
Waterbrug

Waterbrug

29 mei tot 30 aug
Kunstcollectie Rijnstate
Caroline Evers | Bedtime For Bonzo

Caroline Evers | Bedtime For Bonzo

1 jun tot 22 jul
MIR
zomerprogramma 2018

zomerprogramma 2018

2 jun tot 24 aug
circa...dit
Zomer in de galerie

Zomer in de galerie

7 jun tot 12 aug
Galerie in de Kerkstraat
Heleen Haijtema

Heleen Haijtema

8 jun tot 3 sep
Kunstcollectie Rijnstate
Merlijne Marell I Guichelheil

Merlijne Marell I Guichelheil

9 jun tot 25 aug
Plaatsmaken
Show 05  -  say no more trust

Show 05 - say no more trust

13 jul tot 2 sep
DE. GROEN
Verontwaardiging

Verontwaardiging

20 jul tot 4 aug
circa...dit

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners