Pulse 26

Pulse 26

5 mei tot 27 mei
Studio Omstand Oldenbarneveldtstraat 92A, Arnhem

Turbinekamers, Expand, Romy Muijrers, Keiko Sato, Maarten Janssen en Sonia Rijnhout (afb.), samenstelling Aafke Bennema en Marcel Kronenburg. Het principe van Expand is gebaseerd op uitbreiding, vermenigvuldiging en grenzenloosheid en biedt de kunstenaars de vrijheid én de ruimte om hier vorm aan te geven. 

Paviljoen, Relief van Guido van Amelsfoort, curator Mireille Tap.Tijdens zijn avonturen op en rond het spoor ontstaan indrukken, die Guido van Amelsfoort in zijn atelier verwerkt tot sculpturen. Deze beelden vormen de aanleiding voor nieuwe schetsen, andere tekeningen, graffiti, nieuwe sculpturen en foto’s. Deze ‘vrijgelaten beelden' zijn gemaakt om het ‘smilerisme' te verspreiden, aldus Guido.

Accuruimte, Naamloos van Marius Lut, samenstelling Lieven Hendriks. De schilderijen van Marius Lut zijn herkenbaar; zwart, wit en schijnbaar abstract. Ze spelen met de grenzen en de definitie van het canvas en de schilderkunst in het algemeen.

Trafohuisje nr. 1, video-loop Chambre d’Hote van Aukje Dekker. Voor de video Chambre d’Hote (14 min.) benaderde Aukje Dekker zomaar mensen op straat en nodigde deze uit voor een kort verblijf in een hotelkamer. Ze gaf de mensen één uur de tijd om in de kamer te doen wat ze maar wilden...

Rosalie van Oorschot werkt op uitnodiging van curator Heidi Linck in de GEHEIME BUNKER. De werkperiode duurt nog t/m 31 mei en is te volgen op https://nl.pinterest.com/geheimebunker/rosalie-van-oorschot/ Meer informatie over Rosalie via www.rosalievanoorschot.com

Opening: 5 mei om 16.00 uur. www.omstand.nl 
ZypBruis | Jan Broekstra

ZypBruis | Jan Broekstra

20 apr tot 31 okt
Huis Zypendaal - Zijpendaalseweg 44, 6814 CL Arnhem
Kunsten

Kunsten

25 aug tot 23 sep
Galerie in de Kerkstraat
Tien jaar Artborne in raadsgalerij Gemeentehuis

Tien jaar Artborne in raadsgalerij Gemeentehuis

28 aug tot 1 okt
Gemeentehuis - Generaal Urquhartlaan 4, Oosterbeek
De Slaapwandelaar

De Slaapwandelaar

30 aug tot 19 okt
Plaatsmaken
Pulse 29 | Ernstig Geschikt

Pulse 29 | Ernstig Geschikt

1 sep tot 30 sep
Studio Omstand
Bard Sloven en zijn leerlingen

Bard Sloven en zijn leerlingen

7 sep tot 10 okt
bibliotheek De Klipper - Generaal Urqhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek
Show 06 - Falz Painting

Show 06 - Falz Painting

14 sep tot 9 dec
DE. GROEN

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners