Pulse 26

Pulse 26

5 mei tot 27 mei
Studio Omstand Oldenbarneveldtstraat 92A, Arnhem

Turbinekamers, Expand, Romy Muijrers, Keiko Sato, Maarten Janssen en Sonia Rijnhout (afb.), samenstelling Aafke Bennema en Marcel Kronenburg. Het principe van Expand is gebaseerd op uitbreiding, vermenigvuldiging en grenzenloosheid en biedt de kunstenaars de vrijheid én de ruimte om hier vorm aan te geven. 

Paviljoen, Relief van Guido van Amelsfoort, curator Mireille Tap.Tijdens zijn avonturen op en rond het spoor ontstaan indrukken, die Guido van Amelsfoort in zijn atelier verwerkt tot sculpturen. Deze beelden vormen de aanleiding voor nieuwe schetsen, andere tekeningen, graffiti, nieuwe sculpturen en foto’s. Deze ‘vrijgelaten beelden' zijn gemaakt om het ‘smilerisme' te verspreiden, aldus Guido.

Accuruimte, Naamloos van Marius Lut, samenstelling Lieven Hendriks. De schilderijen van Marius Lut zijn herkenbaar; zwart, wit en schijnbaar abstract. Ze spelen met de grenzen en de definitie van het canvas en de schilderkunst in het algemeen.

Trafohuisje nr. 1, video-loop Chambre d’Hote van Aukje Dekker. Voor de video Chambre d’Hote (14 min.) benaderde Aukje Dekker zomaar mensen op straat en nodigde deze uit voor een kort verblijf in een hotelkamer. Ze gaf de mensen één uur de tijd om in de kamer te doen wat ze maar wilden...

Rosalie van Oorschot werkt op uitnodiging van curator Heidi Linck in de GEHEIME BUNKER. De werkperiode duurt nog t/m 31 mei en is te volgen op https://nl.pinterest.com/geheimebunker/rosalie-van-oorschot/ Meer informatie over Rosalie via www.rosalievanoorschot.com

Opening: 5 mei om 16.00 uur. www.omstand.nl 
Bert van Ommen

Bert van Ommen

19 mrt tot 22 mei
Dudok
Kim van Erven

Kim van Erven

5 apr tot 5 jun
Kunstcollectie Rijnstate
Show 03 | Erik Wesselo

Show 03 | Erik Wesselo

13 apr tot 10 jun
DE. GROEN
Pulse 26

Pulse 26

5 mei tot 27 mei
Studio Omstand
Who Am I Tomorrow en Zelfportretten

Who Am I Tomorrow en Zelfportretten

6 mei tot 27 mei
B53
Caroline Evers | Bedtime For Bonzo

Caroline Evers | Bedtime For Bonzo

1 jun tot 15 jul
MIR
HUANG JING YUAN

HUANG JING YUAN

5 jun
Auditorium ArtEZ - OUDE KRAAN 26, Arnhem
One size fits nobody

One size fits nobody

9 jun tot 17 jun
DE. GROEN

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners