Pulse 23

Pulse 23

3 feb 2018 tot 24 feb 2018
Studio Omstand Oldenbarneveldtstraat 92A, Arnhem

Turbinekamers I Sibylle Eimermacher I Hover to Slide
Sibylle Eimermacher presenteert een nieuwe reeks sculpturen, waarmee zij inzoomt op de krachten die de natuur ons aandraagt. Niet alleen vormen we de natuur, we willen ons ook laten vormen op zoek naar innerlijke balans en stabiliteit, intuïtie, spirituele groei maar ook fysieke vitaliteit, daadkracht, moed en zelfvertrouwen. 

Paviljoen I Aldwin Lehr I Letzte Passage nach Hyperborea
Beeldend kunstenaar en fotograaf Aldwin Lehr maakt beelden van rauwe natuur (afbeelding). Onbehaaglijk, eenzaam en sinister. Een zoektocht naar het occulte. De esthetiek van het grimmige en het ontembare. Tegelijkertijd is er rust en balans. De Duitsers hebben daar een mooi woord voor: Waldeinsamkeit.

Accuruimte I Wouter van der Laan I Nest (Variation #4)
In het werk van Wouter van der Laan staat het proces van selecteren, organiseren en combineren van elementen gelijk aan schilderen. Als een organische groeiende hoeveelheid aan materiaal komen objecten, afbeeldingen, overblijfsels van oud werk, van oude werkprocessen en nieuw werk (af – onaf, gelukt – mislukt) samen van waaruit selecties voor nieuwe composities ontstaan zowel op doek als in de ruimte. Voor de expositie bij Studio Omstand gaat Van der Laan zijn volledige studio verhuizen.

Trafohuisje nr. 1 I Veerle Thoben I 11:18
De videoprojectie11:18 is een vloeiend lichtspel van binnenvallend morgenlicht. De gloed en beweeglijkheid van het licht maken een voortdurend veranderende beweging. De projectie vormt een op zichzelf staand gegeven maar gaat ook een unieke relatie aan met de ruimte. Veerle Thoben bevraagt de duur en locatie van een ogenblik. 

Opening 3 februari om 16.00 uur
Meer info:
www.omstand.nl


 
SETUP 03

SETUP 03

1 dec 2018 tot 30 jun
DE. GROEN
Lieven Hendriks,  Cutting Corners

Lieven Hendriks, Cutting Corners

17 jan tot 8 mrt
Plaatsmaken
De Uitspraak I Danjelle Creemers

De Uitspraak I Danjelle Creemers

24 jan tot 30 mrt
Paleis van Justitie -
Anjeliek Blaauw en cursisten

Anjeliek Blaauw en cursisten

1 feb tot 15 mrt
De Klipper - Generaal Urqhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek
WENTELTRAP at B53

WENTELTRAP at B53

9 feb tot 24 feb
B53

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen