Kunst uit je hart live

Kunst uit je hart live

24 nov 2018
Theater aan de Rijn - ingang Theater: Bartok Park (achter het Feestaardvarken), Arnhem

Iedereen heeft wel iets in huis dat heel dierbaar is. Een herinnering aan een moment, een reis, een ontmoeting, een persoon, of… kunst. In de Kunst uit je Hart | Kalender 2019 vertellen ruim vijftig Arnhemmers, van jong tot oud, over hun persoonlijke band met een kunstwerk. Wat betekent het voor ze? Wat roept het op? Waar raakt het recht in het hart? 

Op 24 november lanceren we deze bijzondere weekkalender tijdens een intieme avond in Theater a/d Rijn. Met bijdrages van Roos Marijn Peperkamp (zang), Jibbe Willems (tekst), Fernanda Silva (dans) en leerlingen van het Beekdal Lyceum. En natuurlijk delen we enkele bijzondere verhalen met het publiek.

Hans de Vroome (wethouder Cultuur & Erfgoed) neemt het eerste exemplaar van de Kunst uit je Hart | Kalender 2019 in ontvangst.


N.B. Wil je de kalender nog met korting bestellen? Dat kan online via het bestelformulier. Op zaterdagavond 24 november is de kalender ook verkrijgbaar in Theater a/d Rijn. 
Vanaf 25 november ligt de kalender in Arnhem in de winkel voor €19,95 bij Het Colofon en Hijman Ongerijmd en bij Jansen & De Feijter  in Velp.
SETUP 03

SETUP 03

1 dec 2018 tot 30 jun
DE. GROEN
Lieven Hendriks,  Cutting Corners

Lieven Hendriks, Cutting Corners

17 jan tot 8 mrt
Plaatsmaken
De Uitspraak I Danjelle Creemers

De Uitspraak I Danjelle Creemers

24 jan tot 30 mrt
Paleis van Justitie -
Anjeliek Blaauw en cursisten

Anjeliek Blaauw en cursisten

1 feb tot 15 mrt
De Klipper - Generaal Urqhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek
WENTELTRAP at B53

WENTELTRAP at B53

9 feb tot 24 feb
B53

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen