Alle Macht Aan De Kunst

Alle Macht Aan De Kunst

9 mrt tot 21 apr
Omstand, presentatieruimte voor actuele kunst Oldenbarneveldtstraat 92A, Arnhem

Studio Omstand zet een nieuwe stap in haar bestaan. De expositieruimtes zijn opgeknapt en voorzien van nieuwe vloeren. Daarmee geven we het startsein voor een nieuwe samenhang in het tentoonstellingsbeleid. Zo wordt de duur van de tentoonstellingen langer en onstaat er meer ruimte voor het ontvangen en rondleiden van groepen.

De eerste gastcurator is kunstenaar Albert Van Der Weide. Kunst heeft een belangrijke invloed op ons leven, vindt Van Der Weide en gaf deze tentoonstelling de titel: Alle Macht Aan De Kunst. In het oeuvre van Van Der Weide is ‘Alle macht aan de kunst’ een terugkerend thema. Als een maatregel wordt deze naïeve, licht provocerende, agiterende, politieke, persoonlijk en ontregelde zin door Van Der Weide gebruikt op vlaggen, of op gevels van (kunst)gebouwen.

Van Der Weide heeft een interdisciplinaire  tentoonstelling samengesteld met kunstwerken van aanstormend talent tot toonaangevende artiesten, kunstenaars, schrijvers en vormgevers met een nationale en internationale succesvolle praktijk: Alle Macht Aan De Kunst?!

Deelnemende kunstenaars: Benjamin Li, Jaap Blonk, Arno Arts, Adriaan Luteijn  i.s.m. Inge Theunissen, Ineke Hans, Claudia Heinermann, Monika Dahlberg, André Smits, Amber Ambrose Aurèle, Felicita Vos, Jeroen Jongeleen en Rick Kewal Gademan 

Opening 9 maart om 16:00 uur
meer info en programma; www.omstand.nl 
 
Arnhemse Makers pop-up tentoonstelling

Arnhemse Makers pop-up tentoonstelling

14 jun tot 26 aug
Rozet (erfgoedcentrum) - Kortestraat 16, Arnhem
de uitspraak I Hannah van der Schaaf

de uitspraak I Hannah van der Schaaf

5 jul tot 30 sep
paleis van justitie - Walburgisstraat 2-4, 6811 DW Arnhem
Zomerstad I Bert van Ommen

Zomerstad I Bert van Ommen

12 jul tot 23 aug
Plaatsmaken
Stormy Weather

Stormy Weather

27 jul tot 13 okt
Museum Arnhem

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen