Studio Omstand

Studio Omstand is een artist-based projectbureau dat de relatie tussen hedendaagse beeldende kunst & het publieke domein onderzoekt, waarbij kunst de aandacht scherpt en nieuwe inzichten op ontwikkelingen in de stad stimuleert. Hiermee signaleert en realiseert Studio Omstand kansen en mogelijkheden die vanuit conventionele visies worden gemist. Studio Omstand zet kunst en de artistieke visie van kunstenaars in om het aanzien van onze omgeving gunstig te beïnvloeden. 

PULSE is een maandelijks terugkerend kunst- en cultuurprogramma van Studio Omstand, op verschillende projectlokaties rond het Transformatorplein; we hebben de beschikking over: 
- Het Paviljoen: Een glazen gebouw van tweedehands bouwmaterialen, ontwerp van Susanne Nagtegaal. Huiskamer van de buurt en tentoonstellingsruimte. 
- De Turbinekamers: Tentoonstellingsruimtes in de oude machinekamers in het voormalig hoofdgebouw van de PGEM. Het zijn 4 geschakelde ruimtes met elk een groot rolluik,   met opzet rauw gelaten. 
- De Accuruimte: De oude accuwerkplaats in het voormalig hoofdgebouw van de PGEM is voortaan in gebruik als museumzaal. 
- Het Trafohuisje: Een oud transformatorgebouwtje aan de ingang van de van Verschuerwijk wordt voortaan gebruikt voor videokunst, installaties en performances. Alleen tijdens openingen.

Openingstijden exposities zaterdag en zondag 12.00 - 17.00 uur. Kijk op de site wanneer er exposities zijn.
51.9751320,5.9213929
Studio Omstand
Oldenbarneveldtstraat 92A
e info@omstand.nl
w www.omstand.nl/

Actueel

Alle Macht Aan De Kunst

9 mrt tot 21 apr
Studio Omstand

Loading...

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen