Stichting Sonsbeek Internationaal

Stichting Sonsbeek Internationaal organiseert tweejaarlijks een groot cultureel event in Arnhem. Na de hedendaagse kunsttentoonstelling SONSBEEK '16:  transACTION is ons volgende project State of Fashion in 2018.

State of Fashion
Het vierjaarlijkse mode-event State of Fashion richt zich op een duurzame toekomst. Als internationaal en interdisciplinair platform voor ideeën, experiment, onderzoek en samenwerking verenigt State of Fashion ontwerpers, bedrijven en opleidingen in mode en textiel met de gedeelde ambitie hun industrie toekomstgerichter, eerlijker en milieuvriendelijker te maken. Het project is de opvolger van de Arnhem Mode Biënnale, een initiatief van ArtEZ Mode en de gemeente Arnhem, die tussen 2007 en 2013 vijf succesvolle edities kende. Stichting Sonsbeek Internationaal organiseert State of Fashion, met steun van de gemeente Arnhem en met ArtEZ en Museum Arnhem als voornaamste partners.

Updates van deze informatie volgen naarmate de plannen voor State of Fashion 2018 verder vorm krijgen. http://www.sonsbeek.org/nl/stof/

contact

51.9825897,5.9094186
Stichting Sonsbeek Internationaal
Bovenbeekstraat 21
6811 CV, Arnhem
w www.sonsbeek.org/nl/stof/

Loading...

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen