Nieuwe locatie Circa...dit

Nieuwe locatie Circa...dit
Met een spetterende tentoonstelling opent vrijdag 8 december om 20.00 uur Circa...dit 2.0 de nieuwe locatie aan Broerenstraat 4.

Circa...dit definieert zichzelf nadrukkelijk als een projectruimte. Geen accent op kant en klare kunst, geen accent op de bekende en geaccepteerde namen en stromingen, maar ruim baan voor jong talent, voor het onderzoek en voor het experiment, voor alles wat zich nieuw aandient en ieders aandacht en nieuwsgierigheid verdient.
Dat is ook de reden waarom het programma van Circa...dit in de komende maanden in het teken staat van kunstenaars die net afgestudeerd zijn aan ArtEZ, van kunstenaars die niet denken in vaststaande kunstvormen, maar juist op zoek zijn naar andere vormen en andere inhouden. Dat maakt een bezoek aan Circa...dit niet makkelijk, maar wel altijd spannend en intrigerend. De deuren staan van donderdag tot en met zaterdag wagenwijd voor iedereen open.

Projectruimte Circa...dit is oktober 2012 gestart aan de Weerdjesstraat. Nu vijf jaar verder, zijn er ruim 70 tentoonstellingen georganiseerd en is er aan meer dan 300 kunstenaars een podium geboden. Voorwaar een indrukwekkende staat van dienst voor een vijfjarige. 
Circa...dit wil ook een platform zijn voor ontmoeting en dialoog tussen kunstenaars en publiek, tussen kunstenaars en de kunstliefhebber, maar ook tussen kunstenaars en het in meer algemene zin in kunst en cultuur geinteresseerde publiek, tussen de kunst en een nieuwsgierig publiek. 


 

Loading...

Beeldende Kunst Arnhem Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Nijmegen

Beeldende Kunst Nijmegen